[Afisz. Incipit] Obywatele! Członkowie Spółdzielni Zbliża się okres Wiosennych Zebrań ... ([wydawca nieznany], 1958)
Afisz informujący o nadchodzących zebraniach dla członków Powszechna Spółdzielnia Spożywców w Malborku.