[Afisz. Incipit] Zasadnicza Szkoła Terenów Zieleni ... ogłasza zapisy na rok szkolny 1961/62 ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach do Zasadniczej Szkoły Terenów Zieleni w Gdańsku-Oliwie, ul. Czyżewskiego 29.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.