Okręgowy Komitet Żydowski w Gdańsku urządza w niedzielę [...] / Okręgowy Komitet Żydowski w Gdańsku. ([s.n.], 1947)
Afisz inf. o akademii żałobnej poświęconej bojownikom w gettcie warszawskim, która miała miejsce w Teatrze Miejskim w Gdańsku-Wrzeszczu 20.04.1947 r.