Ex Libris Wojciecha Jakubowskiego K. Wróblewska. - Wróblewska, Krystyna (1904-1994) (1964)
Przedstawia stojącego na arkuszach papieru Pegaza, u dołu napis: Ex Libris Wojciecha Jakubowskiego. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.