Ex libris Ireny Pijaczewskiej / H. Pawlikowska. - Pawlikowska, Halina (1931-2013) ([wydawca nieznany], 1965)
U dołu z lewej strony obraz w ozdobnych ramach, z prawej strony pionowo napis: Ex libris Ireny Pijaczewskiej, niżej ustawione książki. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.