Ex libris Ireny Pijaczewskiej - Pawlikowska, Halina (1931-2013).; Pijaczewska, Irena ( -2012). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1965)
U dołu z lewej strony obraz w ozdobnych ramach, z prawej strony pionowo napis: Ex libris Ireny Pijaczewskiej, niżej ustawione książki. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.