Konrad Hetel - Koło Sprawy Bożej / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2022)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 14.10.2022 r. na Scenie Stara Apteka. Reżyseria: Radek Stępień, scenografia: Konrad Hetel.