Na budowie "Celuozy" w Kwidzynie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia budowę Zakładów Celuozowo-Papierniczych w Kwidzynie, 21 stycznia 1977 r.