Na budowie "Celuozy" w Kwidzynie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia budowę Zakładów Celuozowo-Papierniczych w Kwidzynie, 21 stycznia 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Kwidzyn; Kwidzyn (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie; Fotografia prasowa