[Afisz. Incipit] Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację ... urządza wielką zabawę karnawałową ... / Związek Uczestników Walki Zbrojnej o Niepodległość i Demokrację. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w sopockiej restauracji "Gospoda".