Konserwator Zabytków Archeologicznych Woj. Wrocławskiego Ex Libris [Tadeusz Żurowski]. - Żurowski, Tadeusz Roman (1908-1985) (1971)
Przedstawia schematycznie zarysowaną babę kamienną, wokoło napis: Konserwator Zabytków Archeologicznych, w dolnym kole: Woj. Wrocławskiego, w górnym: Ex Libris.