Sprawdzono - min nie ma. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1967)
Plakat w czerwono-czarnej kolorystyce przedstawia kadr z filmu: dwóch żołnierzy walczących wręcz.
Data wydania na podstawie odręcznej notatki na plakacie.
Na plakacie dodatkowe informacje: sensacyjny dramat wojenny produkcji jugosłowiańsko-radzieckiej, reżyseria Velimirović, Jurij Łysienko.
Keywords: Film radziecki; Film jugosłowiański; Plakaty filmowe -- Polska -- 1945-.; Plakat; Plakaty -- 1945-1990.