[Afisz. Incipit] Apel Powiatowej Rady Narodowej do społeczeństwa powiatu grodzkiego. ([wydawca nieznany], 1962)
Afisz z apelem o dokonywanie wpłat na fundusz budowy szkół w ramach programu oświatowego realizowanego w czasie jubileuszu Tysiąclecia Państwa Polskiego.