[Afisz. Incipit] Apel Powiatowej Rady Narodowej do społeczeństwa powiatu grodzkiego. (Starograd Gdański : [wydawca nieznany], 1962)
Afisz z apelem o dokonywanie wpłat na fundusz budowy szkół w ramach programu oświatowego realizowanego w czasie jubileuszu Tysiąclecia Państwa Polskiego.
Data wydania na podstawie treści.
Keywords: Szkoły -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Starogard Gdański (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.