[Afisz. Incipit] Klub Techniki i Racjonalizacji Zjednoczenia Budownictwa Miejskiego w Gdańsku ogłasza konkurs wynalazczości pracowniczej ... ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujacy o konkursie wynalazczości pracowniczej wraz z jego warunkami.