Boek Van H. A. J. Smeets / [Frans Lasure]. - Lasure, Frans (1933- ). ([wydawca nieznany], 1979)
Laska z wężem Eskulapa zakończona u góry lalką z książką w ręku, u dołu kwiatki. Poniżej napis: Boek Van H. A. J. Smeets. Sygnatura artysty monogram LF w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.