Informacja Niezależnej Grupy Politycznej w sprawie oświadczenia księdza Alojzego Orszulika / Niezależna Grupa Polityczna. (Wydawnictwo Niezależnej Grupy Politycznej, 1981)
Broszura z opinią Niezależnej Grupy Politycznej w sprawie oświadczenia księdza Alojzego Orszulika.