Rue d'Ostrobrama. ([Francja], 1880)
Przedstawia widok ulicy Ostrobramskiej w Wilnie.
Tytuł pod polem kompozycji.
Data i miejsce wydania na podstawie treści kompozycji i podpisu.
Keywords: Wilno (Litwa ; okolice); Grafika francuska; Staloryt