Ex Libris Fery Antal : In Memoriam Dr. Ladislaus Petrikovits 1900-1972 / FA. - Fery, Antal (1908-1994) (1972)
Głowa mężczyzny z profilu, pod nią gałązka laurowa i wstęga z napisem: In Memoriam, niżej data: 1900-1972. Wzdłuż krawędzi napis: Dr. Ladislaus Petrikovits Ex Libris Fery Antal. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.