Pokój wewnętrzny warunkiem pokoju zewnętrznego w świetle wybranych wypowiedzi Jana Pawła II / Mirosława Grunt. - Grunt, Mirosława
1. Biblijna wizja pokoju. 2. Chrześcijańska koncepcja pokoju wewnętrznego. 3. Pokój zewnętrzny owocem pokoju wewnętrznego.