[Afisz. Incipit:] K. I. Gałczyński Teatrzyk "Zielona Gęś" oraz Panowie Rączka i Adamus mają zaszczyt prosić osobiście na Noc Cudów ... ([wydawca nieznany], 1973)
Afisz informujący o wydarzeniu, które odbyło się w ramach Dni Krakowa 1973. Scenariusz i reżyseria: Zofia Mikulska, scenografia: Jerzy Jeleński i Kazimierz Mikulski, muzyka: Jan Jarczyk, choreografia: Anatol Kocyłowski. Miejsce: Estrada Krakowska ul. Bracka 1.