[Afisz teatralny. Incipit] Premiera komedii muzycznej J. Schureka w 3 aktach p.t.: Muzyka na ulicy / Teatr Miejski w Słupsku. (Teatr Miejski, 1946)
Afisz teatralny przedstawienia, które miało miejsce 22.09.1946 r. w Teatrze Miejskim w Słupsku.