Ex Libris Tadeusz Solski / W. B. - Barylski, Wojciech (1929-1999) ([wydawca nieznany], 1949)
Pióro ptasie leżące na otwartej książce z napisem: Ex Libris Tadeusz Solski, obok rozrzucone karty z obrazkami. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.