Życiorysy Jezusa / Pier Luigi Fiorini ; tł. Joanna Chapska. - Fiorini, Pierluigi
1. Krótka opowieść Daniela-Ropsa. 2. Ubogie i wrażliwe człowieczeństwo Jezusa według Larranagi. 3. Fleg: Jezus i doświadczenie Żydów. 4. Jezus i Jego Matka. 5. Dobra Nowina według de André.