Ex Libris Teresy i Lecha Kokocińskich / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1975)
Na tle labrów tarcza z herbem szlacheckim łabędź, obok której stoi gołąb, u dołu napis: Ex Libris Teresy i Lecha Kokocińskich. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.