Ex Libris Teresy i Lecha Kokocińskich - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Kokociński, Lech (1944- ).; Kokocińska, Teresa ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1975)
Na tle labrów tarcza z herbem szlacheckim łabędź, obok której stoi gołąb, u dołu napis: Ex Libris Teresy i Lecha Kokocińskich. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.