"Czy grozi wojna?" - Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948). Komitet Miejski (Gdynia). (Gdynia : [s.n.], 1946)
Afisz inf. o odczycie w kinie "Warszawa" w Gdyni 10.11.1946 r.
Keywords: Polska Partia Socjalistyczna (1944-1948) -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- plakaty