Danzig : Langgasser Tor. - Karl Altmann (Berlin). (Berlin-Friedenau : Kunstverlag Altmann, 1915)
Przedstawia widok na ulicę Długą w Gdańsku spod Bramy Złotej, około 1920 roku.
Data według przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Gdańsk; Brama Złota (Gdańsk, Polska) -- karty pocztowe; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- karty pocztowe; Karty pocztowe