Die Geleitzugschlacht im Nördlichen Eismeer vom 2 bis 10. Juli 1942.. - August Scherl Verlag (Berlin : August Scherl, 1943)
Plakat ukazujący działania wojenne na Oceanie Arktycznym.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Niemcy -- plakaty; Wojna światowa (1939-1945) -- kampanie i bitwy -- Arktyczny, Ocean; Wojna światowa (1939-1945) -- kampanie i bitwy -- Europa Północna