Wnętrze kaplicy ormiańskiej przy kościele św. Piotra i Pawła / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia ołtarz w kaplicy ormiańskiej przy kościele św. Piotra i Pawła w Gdańsku, około 1985 r.