[Afisz teatralny. Incipit:] Widowisko lalkowe dla młodzieży i dorosłych ... Baśń o wielkim Iwanie / Państwowy Teatr Lalek w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz teatralny informujący o widowisku. Reżyseria: Aleksandra Grzymska-Gruszczyńska, lalki: Kazimierz Mikulski i Jerzy Skarżyński, dekoracja: Ali Bunsch, muzyka: Jerzy Katlewicz.