[Afisz teatralny. Incipit:] Komedia w 3 aktach J. U. Niemcewicza Powrót Posła w inscenizacji Malwiny Szczepkowskiej ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o przedstawieniu Teatru Gdańskiego Zespołu Artystycznego 28.01.1948 r. w sali Teatru Miejskiego Gdańsk-Wrzeszcz ul. Grunwaldzka 16.