Ex Libris Paul Van Rijmenant / A. - Acket, Désiré (1905-1987) ([wydawca nieznany], 1967)
Postać kobieca w todze, w ręku trzyma zwój, niżej fragment antycznej kolumny. Napis na zwoju: Ex Libris, u dołu: Paul Van Rijmenant. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji.