W Imieniu Kommissyi Rządzącey Dyrektor zastępca Skarbu [Inc.:] Lubo Rezolucyą swoią pod dniem 10 miesiąca Marca r. b. Kommissya Rządząca w ogólnych wyrazach oznaczyła swóy Wyrok zabraniaiący wywozu monety Curant za Granicę [...] : Dan w Warszawie dnia 3go miesiąca Czerwca 1807. roku / Breza ; J. Zembrzuski. - Breza, Stanisław (1754-1847) ([s.n.], 1807)
Druk ulotny - zakaz wywozu monety Curant za granicę, z 3 czerwca 1807.