Ulica Dyrekcyjna / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia tył kamienic przy ulicy Gdyńskich Kosynierów, widoczny fragment ulicy Dyrekcyjnej i zajezdnia autobusowa przy ulicy Jana z Kolna, widok z Błędnika, około 1988 r.