[Afisz. Incipit] Zarządzenie Starosty Powiatowego w Malborku w sprawie oczyszczania obszaru Woj. Gdańskiego z zalegających nieczystości ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku oczyszczenia nieruchomości, 1.02.1947 r.