[Afisz. Incipit] Zarządzenie Starosty Powiatowego w Malborku w sprawie oczyszczania obszaru Woj. Gdańskiego z zalegających nieczystości ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o obowiązku oczyszczenia nieruchomości, 1.02.1947 r.
Keywords: Gryzonie -- zwalczanie -- Polska -- Malbork -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.