Ex Libris Marii Grońskiej / [Stefania Dretler-Flin]. - Dretler-Flin, Stefania (1909-1994) ([wydawca nieznany], 1966)
Przedstawia liczne trójkąty nawleczone na linie proste, napis u góry: Ex Libris, u dołu: Marii Grońskiej.