"Okeanos" holownik stoczniowy / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1978)
Przedstawia holownik stoczniowy "Okeanos" zacumowany przy nabrzeżu 1 lutego 1978 roku.