[Afisz teatralny. Incipit:] Recital spiewaczy Mili Brodzic-Iwanicka (sopran liryczno-dramatyczny) ze współudziałem Józefa Kozłowskiego ... Taiki Mirskiej ... Florjan Drobnik ... / Teatr Domu Marynarza. ([wydawca nieznany], 1945)
Afisz teatralny informujący o wydarzeniu 6.10.1945 r.