Pod wodą - Jagaciak-Baryłko, Eleonora (1925-2016). ([Sopot], 1970)
Przedstawia ukazane w sposób fantazyjny zwierzęta i tośliny morskie.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1970-2000.