[Manifestacja w Stutthof] / Zbigniew Kosycarz Foto reporter prasowy. - Kosycarz, Zbigniew (1925-1995) (1969)
Przedstawia manifestację polityczną w Muzeum Stutthof, zlot harcerzy, wizytę i przemówienia polityków, zgromadzenie ludności, 1969 rok.