Kościół NMP i ul. Piwna, strona południowa - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1983)
Przedstawia Kościół Mariacki w Gdańsku, widok z ul. Chlebnickiej, ok. 1985 r.
Tyt. na rewersie ręką fotografa, data wg datacji całego albumu i przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie