Astma oskrzelowa / Andrzej Boznański. - Boznański, Andrzej
Problemy dzieci z astmą oskrzelową, sytuacja szkolna dzieci z astmą oskrzelową i wspieranie ich leczenia, objawy zaostrzenia astmy oskrzelowej i postępowanie w przypadku ich wystąpienia.