Zoppot Warmbad, Kurhaus. ([S. l. : s. n., 1910)
Przedstawia widok ogólny Sopotu od strony morza, ujęcie z końca mola, ok. 1910 r.
Tyt. główny na okładce albumu, podtyt. pod reprod. Data wg. przedstawienia.
Reprodukcja fotografii.
Keywords: Molo sopockie (Sopot, Polska) -- wydawnictwa ilustrowane; Sopot (Polska) -- 1900-1945 -- wydawnictwa ilustrowane