[Afisz teatralny. Incipit:] Kazimierz Radowicz - To miejsce - tamten czas / Teatr Dramatyczny w Gdyni. (Teatr Dramatyczny w Gdyni, 1979)
Afisz informujący o prapremierze, która miała miejsce w lipcu 1979 r. w Gdyni w sali Domu Rzemiosła ul. 10 Lutego 33. Reżyseria Kazimierz Łastawiecki, scenografia Jadwiga Pożakowska.