[Afisz. Incipit:] Polskie Towarzystwo Ekonomiczne ... Gdańsk-Wrzeszcz ... zawiadamia, że z początkiem lutego 1955 r. uruchamia kursy ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o kursach.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Kształcenie; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne