[Afisz. Incipit] Dnia 20 kwietnia 1952 r. ... w sali sportowej Z.S. Unia ... odbędzie się koncert. ([wydawca nieznany], 1952)
Afisz informujący o koncercie oragnizowanym przez Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej.