[Afisz. Incipit] Sala Koncertowa Grand Hotelu ... Chopin grać będzie Sztompka ... / Centralne Biuro Koncertowe Oddział Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncercie 11.08.1947 r. w sopockim Grand Hotelu.