Chem. Reinigung - Färberei : Dampfwäscherei - Max Kraatz Ohra-Danzig. ([Gdańsk : s.n., 1924)
Ulotka reklamująca pralnię Max Kraatz Ohra-Danzig (Gdańsk-Orunia).
Miejsce i rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego GD PAN.
Keywords: Pralnie i farbiarnie -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Orunia-Św. Wojciech-Lipce (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.